Items where Author is "Ivanc, Andrej"

Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article
Number of items: 2.

Article

Ivanc, Andrej and Simeonova, Ivana and Stopar, Stane and Belca, Matjaz and Lepitkova, Sonja (2018) Проект за собирање и третман на отпадните води во општина Гросупље. 10 Меѓународна конференција Води и отпад реалност и предизвици 2018.

Ivanc, Andrej and Verk, Grega and Lepitkova, Sonja and Bahor, Marko (2018) Пречистителна станица за обработка на исцедок за отстранување на неопасен отпад-Барје, Љубљана. 10 Меѓународна конференција Води и отпад реалност и предизвици.

This list was generated on Fri Aug 6 00:02:45 2021 CEST.