Items where Author is "Fotova, Katerina"

Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 6.

Article

Nikoloski, Krume and Fotov, Risto and Fotova, Katerina (2013) Анализа на актуелните аспекти на трудот и негова хуманизација. Промените во глобалното општество, Трета меѓународна научна конференција. ISSN 978-608-4574-58-3

Fotov, Risto and Nikoloski, Krume and Fotova, Katerina (2013) Ефектите од глобализацијата на светот што се менува. Промените во глобалното општество, Трета меѓународна научна конференција. ISSN 978-608-4574-58-3

Fotov, Risto and Fotova, Katerina (2011) Регулација на комерцијалните банки:Осврт на регулацијата на комерцијалните банки во Република Македонија. Godisen zbornik. ISSN 1857-7628

Conference or Workshop Item

Fotov, Risto and Fotova, Katerina (2012) Глобалната финансиска kриза и нејзините последици по светската економија. In: Konferencija Ekonomski Fakultet.

Book

Fotov, Risto and Fotova, Katerina (2014) Осигурување. Универзитет „Гоце Делчев“ - Штип, Економски факултет. ISBN 978-608-244-000-2

Fotov, Risto and Belcev, Tole and Fotova, Katerina and Miteva-Kacarski, Emilija and Veselinova, Elena (2013) Економско-финансиски лексикон. Goce Delcev University, Stip. ISBN 978-608-4708-42-1

This list was generated on Sun Jun 20 15:53:23 2021 CEST.