Items where Author is "Cilimanov, Metodi"

Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Conference or Workshop Item

Dimitrov, Nikola and Cilimanov, Metodi (2016) Презентација и анализа на дел од публикуваните туристички водичи во периодот 1954-1979 година и нивната улога во промоција на туризмот во Македонија. In: Научно-стручна конференција „Состојби и перспективи во туризмот, економијата и бизнис логистиката во Република Македонија“, 28 May 2016, Stip, Macedonia.

This list was generated on Tue Aug 3 07:00:25 2021 CEST.