Items where Author is "Brajanoska, Robertina"

Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article
Number of items: 1.

Article

Matlievska, Margarita and Brajanoska, Robertina (2007) Основата за одржливо управување со шумите во законите и стратешките развојни документи во Република Македонија. Зборник на трудови од меѓународниот симпозиум “Одржливо шумарство - проблеми и предизвици”, Охрид, 24-26 октомври 2007.

This list was generated on Wed Jan 19 06:07:36 2022 CET.