Items where Author is "Bakev, Zlatko"

Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article
Number of items: 1.

Article

Majhosev, Andon and Bakev, Zlatko (2016) Како известуваат медиумите во Република Македонија за активностите на јавното обвинителство за гонење на кривичните поврзани и кои произлегуваат од содржината на незаконското следење на комуникациите во периодот од 01.04.-30.06.2016. Трета меѓународна научна конференција-Општествените промени во современиот свет, Универзитет Гоце Делчев-Штип, 2016 , Vol. 2. pp. 990-1008. ISSN ISBN 978-608-244-353-9

This list was generated on Mon Jan 30 13:29:05 2023 CET.