Items where Author is "Arsova, Nada"

Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article | Thesis
Number of items: 3.

Article

Mirascieva, Snezana and Arsova, Nada (2015) Домашните задачи на учениците и поддршката на родителите. Зборник на трудови од научно-стручна трибина „Компетенциите и професионалниот развој на учителот во 21 век“, 03.10.2014, Факултет за образовни науки, Штип, 2015. pp. 119-127. ISSN 978-608-244-245-7

Kuzmanovska, Dragana and Petkovska, Biljana and Arsova, Nada and Nicheva, Vesna (2013) Учебникот како наставно средство и извор на знаење. Воспитание - списание за образовна теорија и практика, 8 (12). pp. 39-43. ISSN 1857/5331

Thesis

Arsova, Nada (2013) Портфолиото како начин на вреднување на постигањата на учениците. Masters thesis, Goce Delcev University, Stip.

This list was generated on Mon Dec 4 10:18:15 2023 CET.