Items where Author is "Apostolova, Irena"

Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Ruskovska, Tatjana and Eftimov, Orce and Apostolova, Irena (2010) Влијание на вежбовната активност за преживување во природа врз параметрите кои го дефинираат липидниот статус. In: X Семинар за квалитет контрола информатика и заштита во медицинска лабораториска дијагностика, 17 - 20 June 2010, Ohrid, Macedonia.

This list was generated on Fri Sep 29 17:32:15 2023 CEST.