Items where Author is "Angelovski, Dejan"

Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article | Thesis
Number of items: 2.

Article

Angelovski, Dejan and Mirakovski, Dejan and Hadzi-Nikolova, Marija and Doneva, Nikolinka (2015) Техники на мониторинг на изложеност на гасови на отворен простор во урбана средина. Natural Resources and Technology, 9 (9). pp. 213-233. ISSN 1857- 8829

Thesis

Angelovski, Dejan (2015) Персоналната експозиција на јаглерод моноксидот (СО) на работниците на монтажни работи во близина на сообраќајници. Masters thesis, Goce Delcev University, Stip.

This list was generated on Fri Mar 1 19:41:13 2024 CET.