Истражување и примена на современи методи за компјутерски подржана анализа на електрични машини

Cvetkovski, Goga and Petkovska, Lidija and Najdenkoski, Krste and Sarac, Vasilija and Kolondzovski, Zlatko and Digalovski, Mihail (2009) Истражување и примена на современи методи за компјутерски подржана анализа на електрични машини. [Project]

[thumbnail of Kompjuterski podrzana analiza.pdf]
Preview
Text
Kompjuterski podrzana analiza.pdf

Download (644kB) | Preview
[thumbnail of Zavrsen izvestaj kompjuterski podrzana analiza.pdf]
Preview
Text
Zavrsen izvestaj kompjuterski podrzana analiza.pdf

Download (137kB) | Preview

Abstract

Основна идеја при пријавувањето на проблематиката што е предмет на истражување на научно-истражувачкиот проект Истражување и примена на современи методи за компјутерски подржана анализа на електрични машини беше да се сублимираат и на едно место , во едне заеднички труд да се прокажат сите доесга стеканти но и нови искуства од проектирањето ба електрични машини како и искуства од динамичкото моделирање на електрични машини

Item Type: Project
Subjects: Engineering and Technology > Electrical engineering, electronic engineering, information engineering
Divisions: Faculty of Electrical Engineering
Depositing User: Vasilija Sarac
Date Deposited: 07 May 2014 12:03
Last Modified: 07 May 2014 12:03
URI: https://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/9903

Actions (login required)

View Item View Item