Прирачник за наставници - Насоки за примена на учебникот по математика за трето одделение од деветгодишното основно образование

Atanasova-Pacemska, Tatjana and Ristovska, Zaklina and Mamuti, Lindita and Baldzieva, Lidija and Ramadani, Sadije and Nicheva, Vesna (2008) Прирачник за наставници - Насоки за примена на учебникот по математика за трето одделение од деветгодишното основно образование. .

[thumbnail of Priracnik_3 odd.pdf]
Preview
Text
Priracnik_3 odd.pdf

Download (1MB) | Preview

Abstract

Прирачникот по математика е наменет за наставниците од одделенска настава кои во својата наставна практика го користат учебникот по математика и работните листови-математичка работилница за трето одделение од деветгодишното основно образование од авторите Т.А.Пачемска и други.Дневните планирања се работени според најновите насоки и барања од БРО.

Item Type: Teaching Resource
Subjects: Natural sciences > Matematics
Divisions: Faculty of Computer Science
Depositing User: Tatjana A. Pacemska
Date Deposited: 05 Sep 2013 08:21
Last Modified: 07 Oct 2013 11:18
URI: https://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/7157

Actions (login required)

View Item View Item