Прирачник за наставници - насоки за примена на учебникот по математика за второ одделение деветгодишно основно образование

Atanasova-Pacemska, Tatjana and Ristovska, Zaklina and Mamuti, Lindita and Klisarova, Jadranka and Ramadani, Sadije and Kamceva Panova, Lidija and Hristovska, Irena (2008) Прирачник за наставници - насоки за примена на учебникот по математика за второ одделение деветгодишно основно образование. .

[thumbnail of Priracnik_2 odd..pdf]
Preview
Text
Priracnik_2 odd..pdf

Download (1MB) | Preview

Abstract

Прирачникот по математика е наменет за наставниците од одделенска настава кои во својата наставна практика го користат учебникот по математика и работните листови-математичка работилница за второ одделение од деветгодишното основно образование од авторите Т.А.Пачемска и други.Дневните планирања се работени според најновите насоки и барања од БРО.

Item Type: Teaching Resource
Subjects: Natural sciences > Matematics
Divisions: Faculty of Computer Science
Depositing User: Tatjana A. Pacemska
Date Deposited: 06 Sep 2013 13:16
Last Modified: 06 Sep 2013 13:16
URI: https://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/7152

Actions (login required)

View Item View Item