Монографија - 60 години Основен суд, Кавадарци

Nanev, Lazar (2005) Монографија - 60 години Основен суд, Кавадарци. Manual. Основен суд, Кавадарци.

[thumbnail of Monografija 60 god. OS Kavadarci.pdf]
Preview
Text
Monografija 60 god. OS Kavadarci.pdf

Download (3MB) | Preview

Abstract

По повод шеесетгодишнината од основањето на првиот суд во Кавадарци, Основниот суд Кавадарци одлучи да изготви монографија за основањето и развојот на судот. Монографијата од авторот Лазар Нанев опфаќа текст систематизиран во два дела и осум глави. Во текстот се дадени насоките за отстранување на слабостите, насоки за постигнување на поголема незавнисност, ефикасност и доверба на граѓаните.

Item Type: Monograph (Manual)
Subjects: Social Sciences > Law
Divisions: Faculty of Law
Depositing User: Lazar Nanev
Date Deposited: 03 Sep 2013 07:53
Last Modified: 03 Sep 2013 07:53
URI: https://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/7068

Actions (login required)

View Item View Item