Теоретски аспекти на туристичката анимација

Jakovlev, Zlatko (2000) Теоретски аспекти на туристичката анимација. Списание „Економија и бизнис”. ISSN 1409-6781

[thumbnail of Teoretski aspekti na turistickata animacija.pdf]
Preview
Text
Teoretski aspekti na turistickata animacija.pdf

Download (230kB) | Preview

Abstract

Во современата светска туристичка литература се сретнуваат различни аспекти за поимот анимација. Некои автори боруваат за опуштање, физичко или психичко растеретување, други автори сметаат дека туристичката анимација е разонода, а трети ги истакнуваат нејзините комуникативни аспекти.

Item Type: Article
Subjects: Social Sciences > Other social sciences
Divisions: Faculty of Tourism and Business Logistics
Depositing User: Zlatko Jakovlev
Date Deposited: 04 Mar 2013 10:23
Last Modified: 04 Mar 2013 10:23
URI: https://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/5686

Actions (login required)

View Item View Item