Слободно време и алтернативен туризам

Jakovlev, Zlatko and Angelkova, Tanja (2011) Слободно време и алтернативен туризам. .

[thumbnail of Skripta - Slobodno vreme i alternativen turizam za E-Repozitorium i za izbor vo vonreden profesor.pdf]
Preview
Text
Skripta - Slobodno vreme i alternativen turizam za E-Repozitorium i za izbor vo vonreden profesor.pdf

Download (236kB) | Preview

Abstract

Во рамките на проучувањето на слободното време и селективните и алтернативните видови туризам, ќе се детерминира предметот на проучување на слободното време и селективните и алтернативните видови туризам, ке се согледаат проблемите на конституирање на на научен пристап во проучувањето на слободното време и селективните и алтернативните видови туризам, потоа ке се согледа поврзаноста на слободното време и селективните и алтернативните видови туризам и ке се дефинира предметот на проучувањето на слободното време и селективните и алтернативните видови туризам.

Item Type: Teaching Resource
Subjects: Social Sciences > Other social sciences
Divisions: Faculty of Tourism and Business Logistics
Depositing User: Zlatko Jakovlev
Date Deposited: 04 Feb 2013 18:12
Last Modified: 04 Feb 2013 18:12
URI: https://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/5488

Actions (login required)

View Item View Item