Проблеми на заедничкиот приход и заедничкиот доход во организациите на здружен труд

Miceski, Trajko (1985) Проблеми на заедничкиот приход и заедничкиот доход во организациите на здружен труд. Masters thesis, Универзитет во Битола.

[thumbnail of magisterska-tr.pdf]
Preview
Text
magisterska-tr.pdf

Download (3MB) | Preview

Abstract

Забележителниот тренд на нашиот севкупен општествено-економски развој во изминатите четири децении, секако е резултат на континуираните, динамичките и многузначајните промени во сите подрачја од стопанскиот и општествениот живот. Овие промени особено се манифестираат после трансформацијата на наследните административно-централистички во самоуправно-децентралистички односи во сите сфери на единцтвениот процес на општецтвената репродукција.

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: Agricultural Sciences > Other agricultural sciences
Divisions: Faculty of Agriculture
Depositing User: Trajko Miceski
Date Deposited: 19 Dec 2012 15:21
Last Modified: 18 Jun 2013 10:56
URI: https://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/3986

Actions (login required)

View Item View Item