Анализа на квалитетот на угостителските услуги во источниот дел од Република Северна Македонија

Sazdova, Julijana and Asani, Agim and Antonievski, Goran (2023) Анализа на квалитетот на угостителските услуги во источниот дел од Република Северна Македонија. Sixth International Scientific Conference: Challenges of tourism and business logistics in the 21st century »ISCTBL 2023«. ISSN ISBN: 978-608-244-891-6

[thumbnail of 327-33-PB-184-194.pdf] Text
327-33-PB-184-194.pdf

Download (685kB)

Abstract

Процесот на глобализација, кој денес е сè поизразен, влијае на поинтензивно запознавање на
различни култури, навики и потреби на потрошувачите. Ова практично значи дека има
динамични и постојани промени на пазарот кои условуваат прилагодување на барањата на
потрошувачите со создавање нови услуги и изнаоѓање соодветни модели за подобрување на
квалитетот.

Item Type: Article
Subjects: Social Sciences > Economics and business
Divisions: Faculty of Tourism and Business Logistics
Depositing User: Borce Janevski
Date Deposited: 28 Nov 2023 08:54
Last Modified: 28 Nov 2023 08:54
URI: https://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/32636

Actions (login required)

View Item View Item