Универзитетски курикулум за интеркултурна работа со млади

Mirascieva, Snezana and Petrovska, Sonja and Koceva, Daniela (2020) Универзитетски курикулум за интеркултурна работа со млади. [Project]

[thumbnail of FON (1).pdf]
Preview
Text
FON (1).pdf

Download (107kB) | Preview

Abstract

Во рамките на проектот „Универзитетски курикулум за интеркултурна работа со млади“, согласно меморандумот за соработка со НВО „LOJA“ Тетово, а во доменот на компонента 1, предвидени се лекции (теоретски предавања) за студентите од Факултетот за образовни науки, кои ќе бидат реализирани од наставниците: проф. д-р Соња Петровска, проф.д-р Снежана Мирасчиева и доц.д-р Даниела Коцева во зимскиот семестар од учебната 2020/21 година.

Item Type: Project
Subjects: Social Sciences > Educational sciences
Social Sciences > Media and communications
Social Sciences > Political Science
Social Sciences > Sociology
Divisions: Faculty of Educational Science
Depositing User: Daniela Koceva
Date Deposited: 31 Jan 2021 19:24
Last Modified: 31 Jan 2021 19:24
URI: https://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/27386

Actions (login required)

View Item View Item