Пациенти со ризик за стоматолошки интервенции- учебник

Minovska, Ana and Papakoca, Kiro and Petrovski, Mihajlo and Terzieva-Petrovska, Olivera (2020) Пациенти со ризик за стоматолошки интервенции- учебник. Goce Delcev University, Stip. ISBN 978-608-244-782-7

[thumbnail of 969] Text
969

Download (34kB)

Abstract

На страниците пред вас е поместен текст во кој е опишан стоматолошкиот менаџментот на пациентите кои поседуваат одредени заболувања и како такви се вбројуваат во групата на ризични пациенти. Ризичните пациенти се секојдневно присутни во стоматолошките ординации со што уште повеќе се зголемува значењето на здобивањето на знаењето и практичните вештини.

Item Type: Book
Subjects: Medical and Health Sciences > Health sciences
Medical and Health Sciences > Other medical sciences
Divisions: Faculty of Mechanical Engineering
Faculty of Medical Science
Depositing User: Mihajlo Petrovski
Date Deposited: 29 Jan 2021 11:22
Last Modified: 29 Jan 2021 11:22
URI: https://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/27355

Actions (login required)

View Item View Item