Синдикатот во политичките процеси

Majhosev, Andon (2007) Синдикатот во политичките процеси. НУБ "Гоце Делчев" и печатница "Илинден 2002"- Штип. ISBN 9989-147-32-9

[thumbnail of sindikatot_vo_politickite_procesi_majhosev.pdf] Text
sindikatot_vo_politickite_procesi_majhosev.pdf

Download (3MB)

Abstract

Основна причина да се појави оваа книга е предизвикот што пред себе си го постави авторот да ја анализира улогата на синдикатите во рамки на политичкиот систем, односно политичките процеси во Македонија во периодот на социјализмот и транзицијата. Секако дека преземената обврска не е лесна, но предизвикот беше многу голем.

Item Type: Book
Subjects: Social Sciences > Law
Divisions: Faculty of Law
Depositing User: Andon Majhosev
Date Deposited: 28 Nov 2012 10:25
Last Modified: 15 Jul 2015 06:46
URI: https://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/2326

Actions (login required)

View Item View Item