Универзитетски курикулум за интеркултурна работа со млади

Mirascieva, Snezana and Petrovska, Sonja and Koceva, Daniela (2019) Универзитетски курикулум за интеркултурна работа со млади. [Project]

[thumbnail of FON (1).pdf]
Preview
Text
FON (1).pdf

Download (107kB) | Preview

Abstract

Во рамките на проектот „Универзитетски курикулум за интеркултурна работа со млади“, согласно меморандумот за соработка со НВО „LOJA“ Тетово, а во доменот на компонента 1, предвидени се лекции (теоретски предавања) за студентите од Факултетот за образовни науки, кои ќе бидат реализирани од наставниците: проф. д-р Соња Петровска, проф.д-р Снежана Мирасчиева и доц.д-р Даниела Коцева во зимскиот семестар од учебната 2019/20 година.

Item Type: Project
Subjects: Social Sciences > Educational sciences
Social Sciences > Sociology
Divisions: Faculty of Educational Science
Depositing User: Daniela Koceva
Date Deposited: 20 Sep 2019 07:29
Last Modified: 20 Sep 2019 07:29
URI: https://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/22526

Actions (login required)

View Item View Item