Веројатност

Atanasova-Pacemska, Tatjana and Koceva Lazarova, Limonka and Karamazova, Elena (2018) Веројатност. UGD, Stip. ISBN 978-608-244-591-5

Full text not available from this repository.

Abstract

Учебникот „ Веројатност “ е напишан според наставната програма по предметот Теорија на веројатност и Веројатност и статистика кој се изучува во втора година, трет семестар,
на сите студиски програми на Факултет за информатика и Електротехничкиот факултет при Универзитетот „Гоце Делчев“ - Штип.

Item Type: Book
Subjects: Natural sciences > Matematics
Divisions: Faculty of Computer Science
Depositing User: Limonka Koceva Lazarova
Date Deposited: 14 Feb 2019 06:48
Last Modified: 14 Feb 2019 06:48
URI: https://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/21563

Actions (login required)

View Item View Item