Универзитетски курикулум за интеркултурна работа со млади

Petrovska, Sonja and Mirascieva, Snezana and Koceva, Daniela (2018) Универзитетски курикулум за интеркултурна работа со млади. [Project]

[thumbnail of FON.pdf]
Preview
Text
FON.pdf

Download (107kB) | Preview

Abstract

Во рамките на проектот „Универзитетски курикулум за интеркултурна работа со млади“, согласно меморандумот за соработка со НВО „LOJA“ Тетово, а во доменот на компонента 1, предвидени се лекции (теоретски предавања) за студентите од Факултетот за образовни науки, кои ќе бидат реализирани од наставниците: проф. д-р Соња Петровска, проф.д-р Снежана Мирасчиева и доц.д-р Даниела Коцева во зимскиот семестар од учебната 2018/19 година.

Item Type: Project
Subjects: Social Sciences > Educational sciences
Social Sciences > Sociology
Divisions: Faculty of Educational Science
Depositing User: Daniela Koceva
Date Deposited: 14 Jan 2019 12:25
Last Modified: 14 Jan 2019 12:25
URI: https://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/21054

Actions (login required)

View Item View Item