Основи на хумана генетика - практикум

Todosieva, Daniela and Andova, Emilija and Karakolevska Ilova, Marija and Bosnakovski, Darko (2018) Основи на хумана генетика - практикум. ISBN 978-608-244-514-4.

Full text not available from this repository.

Abstract

Практикумот „Основи на хумана генетика“ е учебно помагало потребно за изучување на наставната програма на предметот „Основи на хумана генетика“ кој е во склоп на студиската програма на стручните студии на Факултетот за медицински науки при Универзитетот „Гоце Делчев“ Штип. Истиот е во согласност со предвидената Наставна програма и е прилагоден во однос на лабораториите и можностите за изведување на практична настава на Факултетот за медицински науки-Штип

Item Type: Teaching Resource
Subjects: Medical and Health Sciences > Basic medicine
Divisions: Faculty of Medical Science
Depositing User: Marija Karakolevska
Date Deposited: 17 Sep 2018 13:37
Last Modified: 12 Nov 2018 09:24
URI: https://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/20386

Actions (login required)

View Item View Item