Современо претприемништво - скрипта

Magdinceva Sopova, Marija (2017) Современо претприемништво - скрипта. ISBN 978-608-244-458-1.

Full text not available from this repository.

Abstract

Со цел на полесен начин и да се олесни пристапот во учењето и совладувањето на наставната содржина на предметот Претприемништво, тематските единици во овој ракопис се креирани да им овозможат на студентите да го стекнат потребното теоретско знаење од областа на Претприемништвото. Содржината на секоја тематска единица од скриптата "Современо претприемништво" е креирана во согласност со наставната програма на предметот Претприемништво. Реалниот пристап во креирањето на тематските единици ги оспособува студентите за откривање на соодветни решенија како и збогатување на нивните знаења и способности во имплементирање на поволни услови и политики за бизнис развој.

Item Type: Teaching Resource
Subjects: Social Sciences > Economics and business
Divisions: Faculty of Tourism and Business Logistics
Depositing User: Marija Magdinceva Sopova
Date Deposited: 11 Sep 2018 07:44
Last Modified: 11 Sep 2018 07:44
URI: https://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/20365

Actions (login required)

View Item View Item