Менаџмент на човечки ресурси (е-практикум)

Miteva, Natasa and Mitreva, Elizabeta (2017) Менаџмент на човечки ресурси (е-практикум). ISBN 978-608-244-473-4.

Full text not available from this repository.

Abstract

Овој е-практикум е наменет за студентите кои го изучуваат предметот Менаџмент на човечки ресурси на Факултетот за туризам и бизнис логистика при Универзитет „Гоце Делчев“, Штип. Основната цел е да поттикне размислувања и дискусија кои ќе придонесат за решавање на проблеми со кои се соочува Одделот за човечки ресурси во сите организации ширум светот. Во рамки на секое поглавје се и прашања за дискусија од истоимената тема во е-скриптата Менаџмент на човечки ресурси. Концизното и експлицитно презентирање на оваа проблематика дава можност за користење на материјалот како за студентите, така и за сите заинтересирани за оваа област. Како прво издание, овој е-практикум не ја исклучува можноста за постоењето на одредени недостатоци, при што секоја добронамерна сугестија и забелешка со посебно задоволство ќе бидат прифатени.

Item Type: Teaching Resource
Subjects: Social Sciences > Economics and business
Divisions: Faculty of Tourism and Business Logistics
Depositing User: Natasa Miteva
Date Deposited: 10 Apr 2018 07:11
Last Modified: 10 Apr 2018 07:11
URI: https://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/19807

Actions (login required)

View Item View Item