Оралнохируршки процедури во менаџментот на флап-дизајн: резенки, инструменти и техники на шиење – основно ниво

Dimova, Cena (2017) Оралнохируршки процедури во менаџментот на флап-дизајн: резенки, инструменти и техники на шиење – основно ниво. In: Оралнохируршки процедури во менаџментот на флап-дизајн: резенки, инструменти и техники на шиење – основно ниво, Петта работилница, 27 Dec 2017, Stip, Macedonia.

[thumbnail of Програма -ОРАЛНОХИРУРШКИ ПРОЦЕДУРИ ВО МЕНАЏМЕНТОТ НА ФЛАП.pdf]
Preview
Text
Програма -ОРАЛНОХИРУРШКИ ПРОЦЕДУРИ ВО МЕНАЏМЕНТОТ НА ФЛАП.pdf - Supplemental Material

Download (190kB) | Preview
[thumbnail of ОРАЛНОХИРУРШКИ ПРОЦЕДУРИ ВО МЕНАЏМЕНТОТ НА ФЛАП-ДИЗАЈН 27.12..2017.pdf]
Preview
Text
ОРАЛНОХИРУРШКИ ПРОЦЕДУРИ ВО МЕНАЏМЕНТОТ НА ФЛАП-ДИЗАЈН 27.12..2017.pdf - Published Version

Download (792kB) | Preview
[thumbnail of 1. теоретски дел флап дизајн -ПДФ.pdf]
Preview
Text
1. теоретски дел флап дизајн -ПДФ.pdf - Published Version

Download (793kB) | Preview

Abstract

Центарот за доживотно учење при Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип, организира обука за Оралнохируршки процедури во менаџментот на флап-дизајн: резенки, инструменти и техники на шиење – основно ниво.
Со пријавување и завршување на оваа еднодневна обука, учесниците ќе стекнат практични знаења од полето на денталната медицина, кои ќе бидат во функција на зголемување на нивните знаења, вештини и компетенции од областа на орална хирургија.
Секој учесник по завршувањето на обуката ќе се здобие со сертификат за завршена обука согласно Закон за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/2008, 17/2011, 51/2011, 74/2012, 41/2014, 144/2014, 146/2015 и 30/2016).
Предавач ќе бидат проф. Др. Цена Димова Факултетот за Медицински науки при УГД. За реализирање на обуката потребно е да се пријават најмногу осум кандидати.

Item Type: Conference or Workshop Item (Lecture)
Subjects: Medical and Health Sciences > Basic medicine
Medical and Health Sciences > Clinical medicine
Medical and Health Sciences > Health biotechnology
Medical and Health Sciences > Health sciences
Medical and Health Sciences > Other medical sciences
Divisions: Faculty of Medical Science
Depositing User: Cena Dimova
Date Deposited: 30 Jan 2018 11:39
Last Modified: 30 Jan 2018 11:39
URI: https://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/19246

Actions (login required)

View Item View Item