Сообраќај во туризмот

Koteski, Cane (2017) Сообраќај во туризмот. Универзитет „Гоце Делчев“ - Штип. ISBN 978-608-244-395-9

Full text not available from this repository.

Abstract

Учебникот сообраќај во туризмот е наменет за студентите од насоките Туризам IV семестар во Гевгелија, Штип и Скопје со фонд на часови 2+2+1, како задолжителен предмет и на насоката ГИД- Гастрономија исхрана и диететика во I семестар во Штип и Скопје со фонд на часови од 2+1+1 како изборен предмет, Ученбикот е обработен во седум поглавија и е наменет покрај за студентите и за сите туристички работници во Туристичката индустрија.

Item Type: Book
Subjects: Social Sciences > Social and economic geography
Divisions: Faculty of Tourism and Business Logistics
Depositing User: Cane Koteski
Date Deposited: 06 Nov 2017 10:01
Last Modified: 06 Nov 2017 10:01
URI: https://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/18450

Actions (login required)

View Item View Item