Презентација Каталог на изданија на УГД 2007-2017

Koleva Gudeva, Liljana (2017) Презентација Каталог на изданија на УГД 2007-2017. Goce Delcev University Stip, Macedonia. (Unpublished)

[thumbnail of ppt katalog na izdanija 2007-2017.pdf]
Preview
Text
ppt katalog na izdanija 2007-2017.pdf

Download (1MB) | Preview

Abstract

Овој Каталог на изданија на УГД 2007-2017 на 356 страници ги содржи сите електронски изданија и печатени изданија реализирани во првата деценија на посоење на нашиот Универзитет. Во изминатите десет години УГД реализира исклушително успен развој кој погледнат низ призмата на издавачка дејност го отсликува хронолошкиот развивој на Универзитетот "Гоце Делчев" - Штип.

Item Type: Other
Subjects: Humanities > Other humanities
Divisions: UGD Centers and Institutes
Depositing User: Liljana Koleva Gudeva
Date Deposited: 28 Mar 2017 13:11
Last Modified: 28 Mar 2017 13:11
URI: https://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/17661

Actions (login required)

View Item View Item