Истражување на туристичкиот пазар - практикум

Angelkova, Tanja and Metodijeski, Dejan and Cuculeski, Nikola (2016) Истражување на туристичкиот пазар - практикум. ISBN 978-608-244-326-3.

[thumbnail of Praktikum Istrazuvanje na turistickiot pazar.pdf]
Preview
Text
Praktikum Istrazuvanje na turistickiot pazar.pdf

Download (666kB) | Preview

Abstract

Практикумот е наменет за потребите на студентите на Факултетот за туризам и бизнис логистика за изготвување на вежбите и подготвување на испитот по предметот Истражување на туристичкиот пазар, кој се изучува на насоките Гастрономија, исхрана и диететика и Туризам во третиот семестар на втора година. Фондот на часови на овој изборен предмет е 2+1+1, а кредитите кои ги носи се четири.
Содржината на практикумот ја опфаќа потребната материја за вежбите по предметот Истражување на туристичкиот пазар, според наставната програма на Факултетот за туризам и бизнис логистика.

Item Type: Teaching Resource
Subjects: Social Sciences > Economics and business
Divisions: Faculty of Tourism and Business Logistics
Depositing User: Dejan Metodijeski
Date Deposited: 02 Dec 2016 10:59
Last Modified: 02 Dec 2016 10:59
URI: https://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/16512

Actions (login required)

View Item View Item