Практикум по отштетно право

Ampovska, Marija (2016) Практикум по отштетно право. ISBN 978-608-244-321-8.

Full text not available from this repository.

Abstract

Практикумот по Отштетно право е структуриран согласно динамиката на изведувањето на наставата и обработката на наставните единици во рамки на студиската програма од прв степен на студии и во чекор ја следи теоријата преку обид да се потврдат знаењата стекнати од неа со спознавањето на практичните примери во кои истата се среќава. Авторот, во оваа смисла, креирал 12 системски единици кои се распределени во 12 вежби, кои во случаи кога тоа го бара природата на самата материја, се споени.

Item Type: Teaching Resource
Subjects: Social Sciences > Law
Divisions: Faculty of Law
Depositing User: Marija Radevska
Date Deposited: 25 Oct 2016 10:39
Last Modified: 25 Oct 2016 10:39
URI: https://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/16475

Actions (login required)

View Item View Item