Финансиски менаџмент

Fotov, Risto and Fotova Cikovikj, Katerina (2015) Финансиски менаџмент. Goce Delcev University, Stip, Macedonia. ISBN 978-608-244-246-4

Full text not available from this repository.

Abstract

Финансискиот менаџмент претставува суштински дел од економските и неекономските активности при одлучувањето за ефикасни јавни набавки и користењето на финансиите на профитабилен начин.

Item Type: Book
Subjects: Social Sciences > Economics and business
Divisions: Faculty of Economics
Depositing User: Biljana Kosturanova
Date Deposited: 18 Feb 2016 10:30
Last Modified: 18 Feb 2016 10:30
URI: https://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/15514

Actions (login required)

View Item View Item