Воспитанието и образованието низ призмата на идните перспективи и развоj

Mirascieva, Snezana and Petrova Gjorgjeva, Emilija and Stavreva Veselinovska, Snezana (2015) Воспитанието и образованието низ призмата на идните перспективи и развоj. In: Состојби, предизвици и перспективи во воспитанието и образованието во Република Македонија: зборник на трудови, Stip, Macedonia.

[thumbnail of Труд 1.pdf]
Preview
Text
Труд 1.pdf

Download (1MB) | Preview

Abstract

Воспитанието и образованието како општествени феномени се предмет на истражување на
многу истражувачи од различни аспекти. Во трудот проблемот на воспитание и образование го
третираме во контекст на технологијата и средината за учење како еден од примарни фактори за
идниот развој на заедницата во целост.

Item Type: Conference or Workshop Item (Paper)
Uncontrolled Keywords: технологија, средина за учење, традиција, современост
Subjects: Humanities > Other humanities
Divisions: Faculty of Educational Science
Depositing User: Emilija Petrova Gorgeva
Date Deposited: 25 Jan 2016 13:14
Last Modified: 25 Jan 2016 13:14
URI: https://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/14991

Actions (login required)

View Item View Item