MK
Постави

Вчитување...

Дебата: Револуциите не можат да донесат стабилна демократија

253 прегледи

Вчитување...

Вчитување...

Вчитување...

Оценувањето е достапно само кога видеото е изнајмено.
Оваа функција не е достапна во моментот. Ве молиме обидете се повторно подоцна.
Објавено на 25.4.2013

Афирмативен тим -Кристијан Панев и Мартина Георгева - студенти

Негациски тим - Страшко Стојановски (професор на Правен факултет) и Војо Стојановски (Новинар).

Модератор -- м-р Игор Стојанов

http://ugdfm.ugd.edu.mk

  • Категорија

  • Лиценца

    • Стандардна лиценца на YouTube

Вчитување...

Кога автоматската репродукција е овозможена, автоматски следно ќе се репродуцира предложено видео.

Следува


за да го додадете видеото во Гледај подоцна

Додај во

Вчитување на листи за репродукција...