Практикум по Облигационо право

Ampovska, Marija and Belovski, Vojo (2015) Практикум по Облигационо право. ISBN 978-608-244-170-2.

This is the latest version of this item.

Full text not available from this repository.

Abstract

Практикумот содржи вкупно 12 вежби кои во однос на материјалот ја следат наставната содржина на предметот Облигационо право и ја надополнуваат преку обработка на практични примери од наставните единици, разгледувани преку практични примери од општествениот живот, тужби, пресуди на судот и правни мислења и ставови присутни во правото на Р.Македонија.

Item Type: Teaching Resource
Subjects: Social Sciences > Law
Divisions: Faculty of Law
Depositing User: Marija Radevska
Date Deposited: 10 Jun 2015 12:14
Last Modified: 10 Jun 2015 12:14
URI: https://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/13261

Available Versions of this Item

Actions (login required)

View Item View Item