Taskov, Nako and Kuzelov, Aco (2014) Познавање на стоката. Универзитет „Гоце Делчев“ - Штип. ISBN 978-608-244-107-8
Full text not available from this repository.
Official URL: http://e-lib.ugd.edu.mk/ugd/index.php?id=347
Abstract
Основи на науката за исхрана (Броматологија); Начела на конзервирање на животните прехранбени производи. Денес, во денешно време, не може да се замисли еден угостителски работник со завршен факултет да нема познавање од областа на стоката.
Item Type: | Book |
---|---|
Subjects: | Agricultural Sciences > Animal and dairy science Social Sciences > Other social sciences |
Divisions: | Faculty of Tourism and Business Logistics |
Depositing User: | Biljana Kosturanova |
Date Deposited: | 26 Nov 2014 15:14 |
Last Modified: | 26 Nov 2014 15:14 |
URI: | https://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/11484 |
Actions (login required)
View Item |