Taskov, Nako and Kuzelov, Aco (2014) Познавање на стоката. Универзитет „Гоце Делчев“ - Штип. ISBN 978-608-244-107-8
Full text not available from this repository.
Official URL: http://e-lib.ugd.edu.mk/ugd/index.php?id=347
Abstract
Основи на науката за исхрана (Броматологија); Начела на конзервирање на животните прехранбени производи. Денес, во денешно време, не може да се замисли еден угостителски работник со завршен факултет да нема познавање од областа на стоката.
| Item Type: | Book |
|---|---|
| Subjects: | Agricultural Sciences > Animal and dairy science Social Sciences > Other social sciences |
| Divisions: | Faculty of Tourism and Business Logistics |
| Depositing User: | Biljana Kosturanova |
| Date Deposited: | 26 Nov 2014 15:14 |
| Last Modified: | 26 Nov 2014 15:14 |
| URI: | https://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/11484 |
