Andronikov, Darko (2014) Структура и особини на месото - скрипта. ISBN 978-608-244-053-8.
Full text not available from this repository.
Official URL: http://e-lib.ugd.edu.mk/ugd/index.php?id=307
Abstract
Скриптата „Структура и особини на месото" е напишана според наставната програма на
Земјоделскиот факултет при Универзитетот "Гоце Делчев" во Штип, и е наменет, во прв
ред, за студентите кои ја изучуваат тематиката месо и преработки од месо. При
изработката на скриптата, авторот строго се придржувал на наставната програма, така
да некои поглавја се изнесени во прилично збиена и концизна форма.
Item Type: | Teaching Resource |
---|---|
Subjects: | Agricultural Sciences > Animal and dairy science Medical and Health Sciences > Basic medicine |
Divisions: | Faculty of Agriculture |
Depositing User: | Darko Andronikov |
Date Deposited: | 10 Jul 2014 11:04 |
Last Modified: | 07 Apr 2015 13:37 |
URI: | https://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/10484 |
Actions (login required)
View Item |