Items where Author is "Kimova, Gorgina"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 5.

Article

Sofijanova, Elenica and Andronikov, Darko and Kimova, Gorgina (2019) Internal changes in organizations and development by creativity and innovation. Knowledge – International Journal, 30 (1). pp. 59-64. ISSN 2545-4439

Kimova, Gorgina and Sofijanova, Elenica (2019) Managing at micro level in a classroom. Knowledge - International Journal, Scientific Papers, 30 (2). pp. 75-80. ISSN 2545-4439

Sofijanova, Elenica and Kimova, Gorgina (2018) Квалитетно менаџирање на организациско однесување во организацијата. Меѓународен дијалог: Исток - запад (економија, безбедносно инженерство, информатика), 5 (1). ISSN 1857-9299

Conference or Workshop Item

Sofijanova, Elenica and Kimova, Gorgina and Nakovska, Blagica (2017) Формулирање и имплементација на стратегија како еден од чекорите во менаџерската функција - планирање. In: Меѓународен дијалог Исток -Запад, 28-29 Apr 2017, Sveti Nikole, Macedonia.

Sofijanova, Elenica and Kimova, Gorgina (2017) Кодексот на етика во функција на безбедноста во работниот процес. In: Меѓународен дијалог Исток -Запад, 28-29 Apr 2017, Sveti Nikole, Macedonia.

This list was generated on Fri Nov 27 10:21:37 2020 CET.