Items where Author is "Atanasova, Ljupka"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 2.

Angelkova, Tanja and Stanojkova, Marija and Atanasova, Ljupka (2017) Значењето на планината Кожуф врз развојот на туризмот во општина Гевгелија. In: Зборник на трудови од втората меѓународна научно-стручна конференција „Состојби и перспективи во туризмот, економијата и бизнис логистиката”, 27 May 2017, Stip, Macedonia.

Magdinceva Sopova, Marija and Atanasova, Ljupka and Mitrovska, Vera (2016) Претприемачка иницијатива за зголемување на туристичката понуда во општина Гевгелија. Yearbook - Faculty of Tourism and Business Logistics. ISSN 978-608-244-313-3

This list was generated on Mon Jan 18 01:54:20 2021 CET.