За Македонија - копчата на светот(1)

Barbareev, Kiril (2010) За Македонија - копчата на светот(1). [Audio]

[img] Audio
ЗА МАКЕДОНИЈА (1)_ja_sakam_MAKEDONIJA_emisija1.mp3

Download (18Mb)
Official URL: http://www.mixcloud.com/UGDFM/ja-sakam-makedonija/...

Abstract

„Ја сакам Македонија“ е емисија во која Македонија е изложена низ хуманистички пристап, во кој се расправа за Македонија, за природата и потеклото, за убавината, за духовната моќ, за слободните луѓе... Се емитува секој понеделник од 15 до 16 часот на УГД ФМ.

Item Type: Audio
Subjects: Humanities > History and archaeology
Divisions: Faculty of Educational Science
Depositing User: Kiril Barbareev
Date Deposited: 14 Apr 2014 09:44
Last Modified: 14 Apr 2014 09:44
URI: http://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/9746

Actions (login required)

View Item View Item