Музички инспирации - музика на барокот

Zelenkovska Leshkova, Stefanija (2013) Музички инспирации - музика на барокот. [Audio]

[img] Audio
Barok.mp3

Download (56Mb)

Abstract

Проект кој се емитува на студентското радио УГД ФМ со цел претставување на класичната уметничка музика на поширокиот аудиториум. Преку овој проект студентите може да се едуцираат, да запознаат повеќе музички стилови и епохи. Истовремено, учесниците во овој проект стекнуваат практично искуство со работа во медиум и во оформување на музички емисии.

Item Type: Audio
Subjects: Humanities > Art (arts, history of arts, performing arts, music)
Divisions: Faculty of Music Art
Depositing User: Stefanija Leskova Zelenkovska
Date Deposited: 25 Mar 2014 09:17
Last Modified: 25 Mar 2014 09:17
URI: http://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/9621

Actions (login required)

View Item View Item