Технологија на изработка на облека 1 - практикум

Jordeva, Sonja and Golomeova, Saska (2018) Технологија на изработка на облека 1 - практикум. ISBN 978-608-244-574-8.

Full text not available from this repository.
Official URL: http://e-lib.ugd.edu.mk/774

Abstract

Практикумот по предметот „Технологија на изработка на облека 1“ претставува помагало за реализација на вежбите по предметот и e наменет за студентите од Технолошко – техничкиот факултет при Универзитет “Гоце Делчев”, Штип. Во ова учебно помагало се обработени 9 поглавја кои опфаќаат теоретско објаснување - како вовед, решени задачи и задачи за индивидуално решавање од страна на студентите. Практикумот може да послужи и на сите стручни кадри кои се вработени во текстилната и конфекциската индустрија, со цел подобро организирање на работниот процес, поефикасно индустриско производство и побрзо одговарање на барањата на потрошувачите. Сакаме да изкажема голема благодарност до рецензентите за укажаните забелешки и сугестии

Item Type: Teaching Resource
Subjects: Engineering and Technology > Mechanical engineering
Divisions: Faculty of Technology
Depositing User: Sonja Jordeva
Date Deposited: 14 Feb 2019 06:48
Last Modified: 28 May 2019 10:47
URI: http://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/21560

Actions (login required)

View Item View Item