Учество со четири дела на ликовна изложба за минијатура „Картина от мнозина“ во Р. Бугарија

Efremov, Jordan (2018) Учество со четири дела на ликовна изложба за минијатура „Картина от мнозина“ во Р. Бугарија. [Show/Exhibition]

[img]
Preview
Image
IMG_4193.jpg

Download (1372Kb) | Preview
[img]
Preview
Image
IMG_4196.jpg

Download (1368Kb) | Preview
[img]
Preview
Image
IMG_4197.jpg

Download (1628Kb) | Preview
[img]
Preview
Image
IMG_4201.jpg

Download (1552Kb) | Preview
Official URL: https://www.facebook.com/kartinaotmnozina/photos/a...

Abstract

Ликовната манифестација „Картина от Мнозина“ се оддржува секоја година и на неа учествуваат над 600 уметници од целиот свет. Се изработуваат дела во мал формат со стандардизирани димензии 20x20 цм. На оваа манифестација учествував со 4 мои дела. Изложби од оваа манифестација се организираат во поголемите градови во Р. Бугарија.

Item Type: Show/Exhibition
Subjects: Humanities > Art (arts, history of arts, performing arts, music)
Divisions: Art Academy
Depositing User: Jordan Efremov
Date Deposited: 06 Feb 2019 08:08
Last Modified: 06 Feb 2019 08:08
URI: http://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/21501

Actions (login required)

View Item View Item