Докторски испит по пијано на проф. м-р Ангеле Михајловски, пијано придружба проф. д-р Татјана Џорлева.

Татјана , Џорлева and Ангеле, Михајловски (2018) Докторски испит по пијано на проф. м-р Ангеле Михајловски, пијано придружба проф. д-р Татјана Џорлева. [Performance] (Unpublished)

[img]
Preview
Image
2019-02-23 19.47.35.jpg

Download (97Kb) | Preview
Official URL: https://youtu.be/lk_hNlXh-3g

Abstract

На 21 декември во концертната сала на Факултетот за музичка уметност се одржа вториот дел од докторскиот испит по пијано на проф. м-р Ангеле Михајловски, со пијано придружба на проф. д-р Татјана Џорлева. На испитот беше изведен Концертот за пијано и оркестар бр.2 од композиторот Сен-Санс со најголеми пофалби и позитивни критики од комисијата.

Item Type: Performance
Subjects: Humanities > Art (arts, history of arts, performing arts, music)
Divisions: Faculty of Music Art
Depositing User: Tatjana Dzorleva
Date Deposited: 25 Feb 2019 07:52
Last Modified: 25 Feb 2019 07:52
URI: http://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/21353

Actions (login required)

View Item View Item