Изложба на фотографии и рачно изработени модели во размер 1:4 на студентите на Технолошко-техничкиот факултет при УГД

Risteski, Sanja (2017) Изложба на фотографии и рачно изработени модели во размер 1:4 на студентите на Технолошко-техничкиот факултет при УГД. [Show/Exhibition]

This is the latest version of this item.

[img]
Preview
Text
poster.pdf

Download (46Kb) | Preview
[img]
Preview
Text
2.pdf

Download (41Kb) | Preview
[img]
Preview
Text
3.pdf

Download (116Kb) | Preview
[img]
Preview
Text
4.pdf

Download (30Kb) | Preview
Official URL: http://vostip.mk/?p=10873

Abstract

Во рамките на проектот "Во светот на бајките "беше направена изложба на фотографии и модели на фустани во размер 1:4, изработени од студентите на Технолошко-техничкиот факултет при УГД. Инспирацијата за изложбата потекнуваше од светски познатите бајки, бајките на браќата Грим, Дизни, Алиса во земјата на чудата и т.н. Беа изработени над 40 модели на свечени фустани во размер 1:4 и 30 фотографии кои јавно беа презентирани.

Item Type: Show/Exhibition
Subjects: Humanities > Art (arts, history of arts, performing arts, music)
Divisions: Faculty of Technology
Depositing User: Sanja Spasova
Date Deposited: 16 Aug 2017 09:52
Last Modified: 29 Mar 2018 11:21
URI: http://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/18077

Available Versions of this Item

  • Изложба на фотографии и рачно изработени модели во размер 1:4 на студентите на Технолошко-техничкиот факултет при УГД. (deposited 16 Aug 2017 09:52) [Currently Displayed]

Actions (login required)

View Item View Item