Музички Инспирации -дела на A.Шнитке - радио емисија

Zelenkovska Leshkova, Stefanija (2015) Музички Инспирации -дела на A.Шнитке - радио емисија. [Audio]

[img] Audio
__ugd.edu.mk_private_UserFiles_stefanija.zelenkovsk_Desktop_Muzicki inspiracii Schnitke.mp3

Download (26Mb)

Abstract

Проект кој се емитува на студентското радио УГД ФМ со цел претставување на класичната уметничка музика на поширокиот аудиториум. Преку овој проект студентите може да се едуцираат, да запознаат повеќе музички стилови и епохи. Истовремено, учесниците во овој проект стекнуваат практично искуство со работа во медиум и во оформување на музички емисии.

Item Type: Audio
Subjects: Humanities > Art (arts, history of arts, performing arts, music)
Divisions: Faculty of Music Art
Depositing User: Stefanija Leskova Zelenkovska
Date Deposited: 07 May 2015 08:51
Last Modified: 07 May 2015 08:51
URI: http://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/13133

Actions (login required)

View Item View Item