Целовечерен Концерт на Трио Grazioso во Чрномељ, Словенија

Trajkova, Nevenka and Palija, Kristina and Bogoevska, Menka (2015) Целовечерен Концерт на Трио Grazioso во Чрномељ, Словенија. [Performance]

[img]
Preview
Image
__ugd.edu.mk_private_UserFiles_nevenka.trajkova_Desktop_za ugd slovenija_21.JPG

Download (1585Kb) | Preview
[img]
Preview
Image
__ugd.edu.mk_private_UserFiles_nevenka.trajkova_Desktop_11001732_406260486204577_7211146985559315258_n.jpg

Download (75Kb) | Preview
[img]
Preview
Text
__ugd.edu.mk_private_UserFiles_nevenka.trajkova_Desktop_DOC281.pdf

Download (758Kb) | Preview
[img]
Preview
Text
__ugd.edu.mk_private_UserFiles_nevenka.trajkova_Desktop_DOC280.pdf

Download (2037Kb) | Preview
Official URL: http://www.radiokrka.com/poglej_clanek.asp?ID_clan...

Abstract

Триото „Грациозо“ („Grazioso“) од Македонија неодамна настапи на турнеја во Словенија, низ Бела Краина, на 21.02.2015 одржаа целовечерен концерт во големата сала на Домот на културата во Чрномељ. Посетеноста беше во неверојатен број, а целиот концерт се пренесуваше на Радио Крка во живо,како и на неколку Словенски телевизии. http://www.radiokrka.com/poglej_clanek.asp?ID_clanka=201960 http://utrinski.mk/?ItemID=354AAF0ABF0BC040883BBC3D7380D56D

Item Type: Performance
Subjects: Humanities > Art (arts, history of arts, performing arts, music)
Divisions: Faculty of Music Art
Depositing User: Nevenka Dukovska
Date Deposited: 12 Mar 2015 11:37
Last Modified: 12 Mar 2015 14:40
URI: http://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/12902

Actions (login required)

View Item View Item