Items where Division is "Faculty of Economics" and Year is 2001

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type | No Grouping
Jump to: F | M | T
Number of items: 6.

F

Fotov, Risto (2001) Макроекономскиот амбиент и економскиот просперитет на Р.Македонија. Банкар (67).

M

Miceski, Trajko (2001) Приврзаноста како компонента на мотивацијата и фактор за успехот или неуспехот на организацијата. Annals of papers ASA (17). pp. 15-30.

Miceski, Trajko (2001) Некои економско-организациони аспекти за развој на фармерското производство н атутунот од типот Вирџинија. Списание на тутунската наука и структура, 51 (1-12). pp. 101-111.

Miceski, Trajko (2001) Economic-organizational aspects for development of farm tobacco production for increase of the employment, social security and effectiveness of tobacco production. Институт за тутун - Јавна научна установа. pp. 3-5.

Miceski, Trajko (2001) Exemplary management - a basic function of TQM. Континуирано подобрување на процесите. pp. 83-95.

T

Temjanovski, Riste (2001) Руралната патна мрежа како фактор за економско-функционален развој на селата во Република Македонија. Зборник од вториот конрес на географите на Република Македонија.

This list was generated on Thu Jun 21 08:21:43 2018 CEST.