Items where Division is "Faculty of Economics" and Year is 1998

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type | No Grouping
Jump to: M
Number of items: 3.

M

Miceski, Trajko (1998) Некои погледи на стопанскиот успех и улогатана хуманите ресурси, како еден пример и патоказ за соцјално - пазарен, партиципативен развој. In: Социјално - пазарно или пазарно стопанство, искуствата на Германија и на Македонија. Фондација "Friedrich Ebert" Канцеларија Скопје, Скопје, pp. 140-146. ISBN 9989-9988-4-1

Miceski, Trajko (1998) Нови аспекти на социјалната сигурност на тутунопроизводителите. In: Социјалната сигурност на населението во Република Македонија во услови на транзиција, 27 ноември 1997 г., Скопје.

Miceski, Trajko (1998) The love - way, truth and life of TQM. Квалитетот во Европа да ја споделиме одговорноста и да ги споделиме бенефициите. pp. 107-115.

This list was generated on Sun Jun 24 15:37:05 2018 CEST.