Items where Author is "Koceva, Stanka"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 2.

Koceva, Stanka (2017) Влијанието на образованието и мотивацијата на вработените за подобрување на перформансите на организациското однесување. Masters thesis, Goce Delcev University Stip.

Belcev, Tole and Koceva, Stanka (2014) Зборообразување во современиот македонски јазик. Годишен зборник на Филолошки факултет ‒ Штип, 5 (1). pp. 19-31. ISSN 1857-7059

This list was generated on Tue Jul 14 07:39:48 2020 CEST.