Items where Author is "Arsova, Nada"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 3.

Mirascieva, Snezana and Arsova, Nada (2015) Домашните задачи на учениците и поддршката на родителите. Зборник на трудови од научно-стручна трибина „Компетенциите и професионалниот развој на учителот во 21 век“, 03.10.2014, Факултет за образовни науки, Штип, 2015. pp. 119-127. ISSN 978-608-244-245-7

Arsova, Nada (2013) Портфолиото како начин на вреднување на постигањата на учениците. Masters thesis, Goce Delcev University, Stip.

Kuzmanovska, Dragana and Petkovska, Biljana and Arsova, Nada and Nicheva, Vesna (2013) Учебникот како наставно средство и извор на знаење. Воспитание - списание за образовна теорија и практика, 8 (12). pp. 39-43. ISSN 1857/5331

This list was generated on Mon Oct 14 14:05:06 2019 CEST.